Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 20%

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream 50 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
11 800 kr
14 750 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream
p94019752
v94019753
La Prairie
NOK
11800
Til utviklingen av Platinum Rare-kolleksjonen benytter La Prairie de samme prinsippene som de store husene innen haute-couture, haute-horlogerie og haute-joallerie – fra det nøye utvalget av råvarer og verdifulle ingredienser til en ekstraordinær formel og beholderens sublime design. Hver Platinum Rare-kreasjon er en ønskedrøm. Denne kombinasjonen av luxury savoir-faire og eksepsjonelle hudpleieegenskaper definerer essensen av Haute-Rejuvenation – La Prairies gjenoppbygging av et ungdommelig utseende. Gjennom denne filosofien redefinerer Platinum Rare Collection foryngelse slik vi kjenner det i dag. Platinum Rare Haute-Rejuvenation-opplevelsen toppes med den ultimate kremen som gjør at huden oppleves forynget, som om tiden har stått stille. Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream – foryngelse foreviget.
Håndterer foryngelsesprosesser i hudlagene. Forsterker hudbarrierens integritet for en optimalt fuktet hud. Forsvarer huden mot ytre stressfaktorer og irritasjoner for å opprettholde et ungdommelig og forynget utseende på huden.
- Fremmer gjenfødelsen av ekstracellulære matrisekomponenter * for fast, glatt og ungdommelig hud. Bidrar til å gjenopprette hudens tetthet for ungdommelige konturer.
- Hudens struktur blir bedre, fine linjer og rynker oppleves mindre og elastisiteten føles bedre.
- Gjenoppretter gløden av en ungdommelig hud og fremmer en jevn hudtone.
- Huden etterlates med en følelse av enestående komfort og mykhet.
*Basert på in vitro-test.
Påfør morgen og kveld etter rens, toning og påføring av lotion, serum, øyeserum og øyekrem. Bruk medfølgende spatel og ta en liten mengde krem som du varmer forsiktig mellom fingertuppene. Klapp kremen på panne, kinnben og hake. Smør kremen inn i huden med små sirkelbevegelser til den er helt absorbert. Unngå området rundt øynene. Om morgenen begynner du med Platinum Rare Cellular Life-Lotion, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir og Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream. Om kvelden bruker du Platinum Rare Cellular Night Elixir i stedet for Platinum Haute-Rejuvenation Elixir.
Volum:
50 ml
Vekt:
50 g
Hudtype:
Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
EAN:
7611773108553

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331