Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Ultra Facial Toner 250 ml

Ultra Facial Toner 250 ml

Kiehls

Alkoholfrie, pH-balanserte melkeaktig ansiktsvann som effektivt renser huden mens den gir fukt og beroliger. I tillegg legger den grunnlaget for maks utbytte av din fuktighetskrem.
175 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ultra Facial Toner 250 ml
p883739
v43322585
Kiehls
NOK
175

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Forstår ikke greien med denne toneren. Den fjerner ikke sminkerester etter rens. Det føles mer som et slags serum? Kanskje den er ment for svært tørr hud.
Anne | 14-09-2019
Om du foretrekker toneren din mer milky istedenfor vannete er denne helt super.
Ch | 15-11-2018
Jeg elsker denne toneren. Den minner om de koreanske typene. De tradisjonelle vestlige tonerene er inneholder ofte mye alkohol og tørker ut huden. Denne gir masse fukt og har en deilig melkete konsistens. Jeg brukte kun dette produktet i min hudpleierutine i noen uker, for å se om jeg reagerte på det (har veldig sensitiv hud). Jeg tok produktet i hendene og klappet det inn i huden ca. 4 ganger hver kveld. Jeg hadde ingen reaksjon, og huden ble så fuktet og myk! Kan virkelig anbefale!

Mer Informasjon

Alkoholfrie, pH-balanserte melkeaktig ansiktsvann som effektivt renser huden mens den gir fukt og beroliger. I tillegg legger den grunnlaget for maks utbytte av din fuktighetskrem.
•For alle hudtyper
•Fukter og beroliger huden
•Skånsom rens
•PH balansert
•Alkoholfritt ansiktsvann
Etter rens fukter du en bomullsdott med toner og påfører ansiktet, unngå området rundt øynene.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331