Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Clearly Corrective Dark Spot Solution 30 ml
Kampanje 20%

Clearly Corrective Dark Spot Solution 30 ml

Kiehls

Kiehl's Dermatologist Solutions® Clearly CorrectiveTM Dark Spot Solution. Pigmentforandringer bekymrer mer enn 70% av voksne kvinner, og er en viktig årsak til huden ser eldre ut.
328 kr
410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sandra | 04-04-2019
Har slitt mye med arr fra kviser og dette var virkelig redningen. Har brukt den morgen og kveld i 3 mnd og fortsatt er det mer igjen - utrolig drøy i bruk. Har fått en jevnere hudtone og mykere hud! Absolutt å anbefale.
Silje | 18-01-2019
Denne er helt fantastisk for pigmentering etter akne. Serumet hjalp meg med å lysne og jevne ut hudtonen, og jeg fikk også glattere hud. I tillegg reagerte jeg ikke på den i det hele, og jeg har hypersensitiv hud. Anbefales på det sterkeste!
Khadija | 04-03-2018
En av de beste serum jeg har brukt til nå. Du begynner å se forskjell innen 2uker der huden din har mer glød samt minsker den arr og pigmensjon blitt igjen av kviser. Jeg husker jeg fikk en prøve som jeg brukte og likte den så mye at neste gang jeg tenkte ikke på prisen engang og bare kjøpte den. VERDT PRISEN❤️

Mer Informasjon

Kiehl's Dermatologist Solutions® Clearly CorrectiveTM Dark Spot Solution. Pigmentforandringer bekymrer mer enn 70% av voksne kvinner, og er en viktig årsak til huden ser eldre ut. Derfor er Kiehl stolte av å presentere en ny, hurtigvirkende og svært effektiv formel som hjelper huden med å bekjempe pigmentforandringer som skyldes for mye sol, arr fra kviser og lignende. Allerede etter 2 uker vil du merke forskjell. Nøkkelingrediensen i dette produktet er aktiverende C som er et molekyl, hittil den mest stabile formen av vitamin C. Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution inneholder også bjørk, peoner og vitamin E. Denne kremen bidrar til reduksjon av pigment forandring og en jevnere hudfarge. Inneholder ingen parabener.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331