Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Ultra Facial Cleanser 75 ml

Ultra Facial Cleanser 75 ml

Kiehls

Kiehl's Ultra Facial Cleanser 150 ml. Denne milde, pH-balanserte flytende rensen produserer et rikt skum som renser huden for overflødig olje, skitt og rusk uten å tørke ut huden.
90 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Ultra Facial Gift Box
Midnight Recovery Gift Box
Ultra Facial Cleanser
p883694
v43852680
Kiehls
NOK
90

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Bra cleanser. Gjør ikke noe mer eller mindre enn det du trenger. Renser bra og etterlater ikke huden tørr. Passer også for normal/combinert hud. Kan ikke bruke den akkurat nå da jeg har oljete hud for tiden.
Ida | 30-09-2019
Helt ok cleanser. Passer til min sære hudtype, så vil tro den passer alle. Samtidig føler jeg ikke den gjør noe ekstra for huden annet enn å holde den i sjakk
Madeleine | 06-09-2019
Dette er en veldig god cleanser. Har brukt denne rundt et år nå, og den er en av de beste cleanserne jeg har prøvd. Jeg hadde litt kviser i ny og ned, med helt normal fet hud. Men etter jeg begynnte med denne ble hunden min mye bedre, glattere, og har ikke problemer med kviser lengere. Den er også silkemyk å påføre.

Mer Informasjon

Kiehl's Ultra Facial Cleanser 150 ml. Denne milde, pH-balanserte flytende rensen produserer et rikt skum som renser huden for overflødig olje, skitt og rusk uten å tørke ut huden.
•For alle hudtyper
•Mild formel
•Løser opp overflødig olje, skitt og rusk
•PH balansert
Påfør en liten mengde på rene fingertupper og masser ansiktet og halsen i en oppover og utover sirkelbevegelse. Unngå området rundt øynene. Skyll grundig eller forsikre deg om at alt er fjernet med en fuktig vaskeklut
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331