Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Honest Cleansing Foam 150 ml

Honest Cleansing Foam 150 ml

Benton

Denne rensen begynner som en rik krem, og forvandles deretter til et herlig fyldig skum når man tilsetter vann.
170 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Honest Cleansing Foam
p90097498
v90097499
Benton
NOK
170

Mer Informasjon

Denne rensen begynner som en rik krem, og forvandles deretter til et herlig fyldig skum når man tilsetter vann. Honest Cleansing Foam renser huden effektivt, men skånsomt og fjerner smuss og forurensninger slik at huden føles myk og smidig etterpå. Botaniske ekstrakter som grønn te og lakrisrot virker beroligende og antiinflammatorisk, samtidigt som kameliaolje og aloeverajuice mykgjør huden og tilfører fuktighet. Passer best til kombinert og fet hud. Ettersom den renser i dybden og får bukt med tette porer og overskudd av talgproduksjon egner den seg spesielt godt for fet og akneutsatt hud. Hovedingrediensene er:
• Kameliaolje – utvinnes fra teplantens frø. Mykgjør, leger og tilfører fuktighet til huden. Virker antiinflammatorisk, ettersom den er rik på essensielle fettsyrer som demper irritasjon og roer ned huden, noe som gjør at den er spesielt god for sensitive hudtyper.
• Centella asiatika – (gotu kola på norsk) er i likhet med kameliaoljen også en populær ingrediens innenfor asiatisk hudpleie. Denne planten har vært brukt som medisinplante i Asia i mange århundrer på grunn av sine mange positive effekter på huden. Er rik på aminosyrer, betakaroten og essensielle fettsyrer.
• Squalane – virker rikt fuktighetsgivende på huden og er rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter.
• Sheasmør – mykgjør effektivt og er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer.
Fungerer utmerket godt alene, men kan ved behov også kombineres med en oljebasert rens. Ta en liten mengde og tilsett vann for å jobbe opp et skum. Masser inn i ansikt og hals, unngå området rundt øynene. Skyll godt av og følg opp med toner, essence, serum og fuktighetskrem.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331