Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Drink Up Intensive Overnight Mask 75ml
Drink Up Intensive Overnight Mask 75ml
Drink Up Intensive Overnight Mask 75ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Drink Up Intensive Overnight Mask 75ml

Origins

"La ekstra tørr hud få hvile. Denne ekstra fuktighetsgivende sovemasken fyller huden med fukt og holder den myk, glatt og fuktet i 72 timer.
184 kr
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Drink Up Intensive Overnight Mask
p90555462
v90555463
Origins
NOK
184

Omtaler

A | 12-01-2020
Første gangen jeg prøver produktet og aldri mer. Fikk en skikkelig ordentlig allergisk reaksjon og klødde etter kun 10 minutter etter påføring av produktet. Synes at det burde gis mer informasjon om hvilke hudtyper som burde/burde ikke bruke dette, samt hvilke symptomer en kan forvente. Jeg har en ellers veldig tørr hud, men det er noe med tilsetningsstoffene i produktet som gjør at jeg endte opp med kløe, rødhet og hoven hud.
Ida | 06-01-2020
Veldig fornøyd med denne! <3 tilfører mye fukt til huden! Jeg har veldig tørr hud på vinteren, og har slitt med å finne en hudpleierutine som gjør at sminken legger seg fint og ikke blir «kakete». Etter jeg begynte med denne maska på natt, og har en god dagkrem på dagtid, så er huden tilført mye fukt og sminken legger seg fint! Huden ser frisk og fin ut:) anbefales!!
Chloe | 20-12-2019
Jeg var veldig fornøyd med denne i mange år, men plutselig reagerte jeg på den. Jeg ble rød, varm og sår i ansiktet og fikk hevelser selv om jeg ikke har spesielt sensitiv hud. Bytter til Clinique sin overnight mask omgående.

Mer Informasjon

"La ekstra tørr hud få hvile. Denne ekstra fuktighetsgivende sovemasken fyller huden med fukt og holder den myk, glatt og fuktet i 72 timer.
Drink Up™ Intensive er tilsatt NYHETEN Swiss Glacier Water, hyaluronsyre og aprikossmør, og slukker umiddelbart tørsten til huden i 72 timer. I tillegg tilfører den huden langsiktig næring. Det er fuktighet fra superfoods hver dag – mens du sover.
"
1. Bruk favorittrensen din. 2. Masser forsiktig inn i huden før leggetid, to ganger i uken. 3. Tørk bort overflødig produkt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331