Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml
ONLY AT KICKS

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml

Origins

Når miljømessige toksiner, skitt og snavs går inn under huden, settes hudens naturlige avfallsfiltreringssystem ut av balanse, porer blir tilstoppet, og huden fremstår kjedelig.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clear Improvement Active Charcoal Mask
p90555458
v90555459
Origins
NOK
230

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Kjempe god. Drøy i bruk. Bruk gjerne en fuktighetsmaske etter da man kan kjenne seg litt tørr.
Christina T | 13-05-2019
Denne masken er en gjenganger på baderomshyllen. Den renser godt i dybden og huden blir ren og klar etterpå. Jeg har tørr hud og må følge på med en god fuktighets maske, og huden blir klar, fin og gjennomfuktet.
Mathilde | 10-04-2019
Denne masken renser godt, kjenner at den begynner å "jobbe" med huden med en gang den er påført. Huden føles ganske stram og tørr etterpå, og derfor bruker jeg denne masken med drink up 10 minute mask fra samme merke. Da blir alltid huden ren og silkemyk!

Mer Informasjon

Når miljømessige toksiner, skitt og snavs går inn under huden, settes hudens naturlige avfallsfiltreringssystem ut av balanse, porer blir tilstoppet, og huden fremstår kjedelig. Naturens fantastiske hjelpestoffer setter inn fra bunnen og rydder veien for at huden igjen kan gjøre sit beste. Virker som en magnet på tilstoppede porer, absorberer miljømessige toksiner, oppløser urenheter. ANVENDELSE: Én gang om uken eller etter behov. Åpne porene med et varmt og fuktig håndkle, og legg masken på. La den tørke, skyll godt. Se din hud riste sløret av og få en ny klarhet. Huden kan puste igjen. Til alle hudtyper.
1. En gang i uken, åpne porene med varmt vann 2. Påfør maske og la den tørke 3. Skyll godt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331