Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Twilly d’Hermès EdP 30 ml

Twilly d’Hermès EdP 30 ml

HERMÈS

Duften av Hermès-jentene, frekk og skarp ingefær blandet med urovekkende tuberose. Blomstret, krydret og orientalsk parfyme.
625 kr

Omtaler

Hege | 21-08-2018
Aldri luktet noe lignende tidligere! En helt spesiell, unik duft! En ny favoritt!
Maren | 05-04-2018
Ny favoritt! Elsker denne parfymen, den er både frisk og dyp/kraftig, men ikke for mye. Et lite spray holder hele dagen. Har fått masse komplimenter for denne!
Christina | 04-03-2018
Kjempedeilig duft! Feminin, men ikke for søt, krydret, men ikke for sterk. Elsker den!

Mer Informasjon

Duften av Hermès-jentene, frekk og skarp ingefær blandet med urovekkende tuberose. Blomstret, krydret og orientalsk parfyme.
"Da jeg skapte Twilly d'Hermès, tenkte jeg på unge jenter og hvordan de levde. De er frie, dristige, tilkoblede, skøyeraktige og uærbødige, de betrakter ventetid som det motsatte, leker mot vinden, fastsetter sin egen rytme, finner opp en hittil ukjent takt." Christine Nagel
Twilly d'Hermès skaper en forbindelse mellom unge jenter og Hermès. Ingefær, tuberose og sandeltre forandres og blir til noe skarpt som etser, en tiltrekningskraft som bringer ut av fatning, noe kjødelig som avdekkes. Et silkebånd rundt hånden understreker det skøyeraktige ved flasken. Hvert silkebånd er unikt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331