Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Lash Queen Feline Blacks Mascara Blackblack
Lash Queen Feline Blacks Mascara Blackblack

Lash Queen Feline Blacks Mascara Blackblack

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara gir majestetisk lange, overdådig fyldige vipper og blikket er dristig og forførende.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Queen Feline Blacks Mascara
p709186
v35136019
Helena Rubinstein
NOK
335

Omtaler

Silje Askheim | 28-08-2019
Kjempefornøyd med denne! En av de bedre mascaraene jeg har vært borti på en lang stund. Elegant forpakning, nøytral lukt, lett applikasjon, sitter godt på vippene. Det eneste jeg har å utsette er at den kunne vært enda bedre på å skille vippene, men det er det. Fått komplimenter når jeg har brukt denne. Den holder det som loves helt klart. En ny favoritt i min bok!
Emilie | 26-04-2019
Elsker denne! Når jeg skal skjemme meg bort med en litt dyrere mascara er det denne jeg går for!
NC | 09-03-2018
my favorite. have used several of this.

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara gir majestetisk lange, overdådig fyldige vipper og blikket er dristig og forførende. Øynene får et intenst utfordrende og dristig kattaktig utseende.
Påfør Lash Queen Feather fra rot til tupp i en jevn bevegelse. Påfør deretter innenfra og ut fra den indre øyenkroken til den ytre for å øke effekten ytterligere. Før børsten i en sikksakkbevegelse for å fordele mascaraen og få separerte vipper.
Ultra-thickening waxes with a texturising agent + ULTRA-BLACK pigments for an intense volume without clumping. Enriched with glycerin and jojoba oil for more softness.
Volum:7 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331