Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Prodigy Powercell Foundation 23 Beige Biscuit
Prodigy Powercell Foundation 23 Beige Biscuit

Prodigy Powercell Foundation 23 Beige Biscuit

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Prodigy Powercell Foundation er en foundation og serum i ett, beriket med egenskaper som gjør huden jevnere, fastere og med mer utstråling, Pr...
695 kr
23 Beige Biscuit
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prodigy Powercell Foundation
p882643
v43282003
Helena Rubinstein
NOK
695

Omtaler

Linda | 27-05-2016
Beste foundation jeg har prøvd ! :) Har ganske normal til tørr hud i ansiktet, og denne er perfekt til det. Man får samtidig en flott glød og plettfri hud etter man har påført den. Den holder mange timer og inneholder samtidig litt serum. Jeg har prøvd mange foundation, men denne er desidert den beste. Dessverre er prisen litt stiv, men den er verdt pengene. Også veldig lett å fjerne fra huden etterpå.

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Prodigy Powercell Foundation er en foundation og serum i ett, beriket med egenskaper som gjør huden jevnere, fastere og med mer utstråling, Prodigy Powercell Foundation har en lett, flytende konsistens, som er middels dekkende. Produktet etterlater huden behagelig og med en fløyelsaktig finish, samtidig med at den minimerer synligheten av ujevnheter i huden.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331