Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

ghdMax Styler Straightener Black

2 219 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
ghd Max rettetang - med brede plater fra ghd for glatt styling på halve tiden*. Perfekt til styling av langt, tykt eller krøllete hår. Dette er nye ghd max, vår profesjonelle rettetang med brede plater og teknologi med to soner. Rettetangen har 70 % større plater**, slik at du kan style håret glatt og blankt uten for mye varme.Nye ghd max rettetang er utstyrt med 1,65" brede plater og to generasjoners nye varmesensorer for jevn varmefordeling, og passer perfekt til styling av langt, tykt og krøllete hår på halve tiden*. Rettetangen sikrer en optimal stylingtemperatur på 185 °C fra rot til spiss uten å slite på håret, og ghd max sikrer profesjonell ytelse for rask og enkel styling med et perfekt resultat. Nye ghd max er utviklet for å sikre en optimal og effektiv varmeoverføring fra platene til håret, slik at håret får 80 % mer glans† og opptil 2 ganger mindre krus†† for et langvarig og profesjonelt resultat. Med glatte, avrundede plater som glir lett gjennom håret, og en elegant design med buede kanter, kan du med ghd max skape glansfullt, slett hår eller luftige, naturlige bølger. Med en oppvarmingstid på 30 sekunder og automatisk hvilemodus som slår av ghd max etter 30 minutter når den ikke er i bruk, kan du style håret raskt og trygt med vår beste rettetang til tykt hår.Få et elegant slett, glansfullt og langvarig resultat for langt, tykt eller krøllete hår med ghd max rettetang med brede plater. *Juli 2020. 80 % av 140 forbrukere er enig når de sammenlikner den med deres nåværende rettetang. **vs. ghd original. † teknisk test i laboratorium på brunt hår, sammenliknet med hår som tørker naturlig.†† teknisk test i laboratorium på krusete hår, sammenliknet med hår som tørker naturlig. Profesjonell ledningslengde på 2,7 m. Hvilemodus: slås av automatisk etter 30 minutter hvis den ikke er i bruk. 30 sekunders oppvarmingstid. 2 års produksjonsgaranti
Den nye rettetangen med brede plater fra ghd – oppdag ghd max og få profesjonell styling av langt, tykt og krøllete hår på halve tiden.
Keywords: ghd, ghd max, ghd max rettetang, ghd bred rettetang, ghd rettetenger, beste rettetangen til tykt hår
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Kicks har ingen prosesser eller prosedyrer på plass for å sikre at de publiserte vurderingene kommer fra forbrukere som faktisk har brukt eller kjøpt produktene;

Omtaler & vurderinger

2.5
Basert på 2 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

 • (1)
 • (1)
TS er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Åshild Moe er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331