Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Obh Nordica

Profesjonell rettetang som er designet for å skape rett hår eller krøller med perfekt resultat. Keramisk belegg for skånsom behandling.
849 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Björn Axén Tools - Straight & Curl
p708556
v38423927
Obh Nordica
NOK
849

Omtaler

Pernille | 14-10-2018
Veldig bra rettetang. Lett å bruke. Jeg har mye krøller og tykke hår, denne retter håret mitt veldig bra. Det er også enkelt å stille på gradene. I tillegg lager den fine krøller. Praktisk med jern på utsiden og. Anbefales!

Mer Informasjon

Profesjonell rettetang som er designet for å skape rett hår eller krøller med perfekt resultat. Keramisk belegg for skånsom behandling. Fleksible (flytende) retteelementer for et jevnt og kontinuerlig trykk mot håret. Kommer i en eksklusiv oppbevaringsboks med integrert varmebestandig matte. Ekstra lang ledning på 2,8 meter.
Innstillbar temperatur, 120-230 grader- Rask oppvarming - ca. 30 sekunder. Indikator viser når rettetangen er klar for bruk. Auto-av funksjon: Rettetangen slår av seg selv etter 60 minutter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331