Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Over Night Hair Repair  100 ml

Over Night Hair Repair 100 ml

SACHAJUAN

Over Night Hair Repair er et gelprodukt basert på rent vann som pleier håret ditt mens du sover. Produktet bidrar til å bygge opp elastisiteten og styrken i håret og gir en fantastisk glans.
350 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Over Night Hair Repair er et gelprodukt basert på rent vann som pleier håret ditt mens du sover. Produktet bidrar til å bygge opp elastisiteten og styrken i håret og gir en fantastisk glans. Det har den høyeste konsentrasjonen av Ocean Silk Technology av alle produkter fra Sachajuan, og inneholder alger fra rhodophycea og chondrus crispus.
Rhodophycea reparerer håret og styrker det fra innsiden, mens chondrus crispus tilfører fuktighet og gir glans fra utsiden og skaper en deilig følelse i håret. Algene tilfører også naturlige sporstoffer og mineraler til håret.
Rengjør håret med et egnet produkt fra Sachajuan. Påfør om kvelden og la virke over natten. Begynn i lengdene. Produktet inneholder ikke fett og vil ikke gi flekker på vanlig sengetøy.
Det kan, men må ikke skylles ut om morgenen. Style som vanlig, eller skyll først og style etterpå. Det du velger avhenger av hårfølelsen du vil ha.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331