Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Terracotta Sun Trio Natural
Terracotta Sun Trio Natural

Terracotta Sun Trio Natural

Guerlain

TERRACOTTA Sun Trio er bronzing- og konturingpaletten som gir både glød og skulpturerer.
570 kr
Natural
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Selma | 03-06-2019
Elsker denne bronzeren. Ingen annen kan måle seg, fargenyansene er så utrolig fine og gir deg virkelig en utrolig fin glød!
Nisa | 23-05-2018
Beste solpudderet er fra Guerlaine, de har litt fargeskimmer og en blir ikke rød. Og farge kombinasjonen gjør at en kan ta lysere eller mørkere etter hudfargen. Perfekt!
Tea | 07-03-2018
Eg elskar solpudderet til Terracotta, da det blender veldig fint inn i huden. MEN eg har opplevd altfor mange gonger at dei som er delt inn i tre eller fire seksjonar ofte blir øydelagte og knuste. Vil derfor heller anbefale eit solpudder som er berre i ein seksjon!

Mer Informasjon

TERRACOTTA Sun Trio er bronzing- og konturingpaletten som gir både glød og skulpturerer. De beskyttende ingrediensene bevarer fuktigheten i hudem, mens det delikate pudderet gir en ultra-tynn film, som smelter i ett med huden. Hver palett kombinerer tre perfekte, matte farger, som kan blandes eller brukes hver for seg for et skreddersydd solkysset resultat.
Farge:Brun
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331