Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
La Petite Robe Noire Brow Duo 10 Light

La Petite Robe Noire Brow Duo 10 Light

Guerlain

La Petite Robe Noire har skapt en 2-i-1 brynsmascara + highlighter. I den ene enden er det en brynsmascara som gir deg definerte og synlig fyldigere øyebryn med god holdbarhet.
310 kr
10 Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
La Petite Robe Noire Brow Duo
p90003450
v90003451
Guerlain
NOK
310

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

La Petite Robe Noire har skapt en 2-i-1 brynsmascara + highlighter. I den ene enden er det en brynsmascara som gir deg definerte og synlig fyldigere øyebryn med god holdbarhet. Utrolig enkelt å påføre med noen få børstestrøk! I den andre enden er det en highlighter med en kremete konsistens som skaper større og klarere øyne.
Bruk brynsmascaraen og børst brynene for å definere formen. Påfør deretter highlighteren under brynsbuen for å gi ekstra jevn bryns-kant og større og klarere øyne.
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331