Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Cils d' Enfer So Volume Mascara 01 Noir
Cils d' Enfer So Volume Mascara 01 Noir
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Cils d' Enfer So Volume Mascara 01 Noir

Guerlain

Utrolig ultravolum maskara! En myk, kremet og elastisk tekstur som nærer, styrker og beskytter vippene takket være botanisk nektar.
375 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lina | 13-05-2019
Separerer, løfter og gir volum. Utrulig god ! Held i tillegg formen på vippene heile dagen. Lett å vaske vekk som også er eit stort +
Katrine | 21-08-2018
Veldig fornøyd med denne. Da det regnet så holdt den seg like fin, et stort pluss. Veldig flott sort farge og mye volum. Ny favoritt
Gisela | 16-04-2018
Veldig god mascara som gir god fylde, separerte vipper, sitter hele dagen og er også lett å fjerne!

Mer Informasjon

Utrolig ultravolum maskara! En myk, kremet og elastisk tekstur som nærer, styrker og beskytter vippene takket være botanisk nektar. En klumpefri, øyeblikkelig XXL volummaskara som gir en holdbar ekstrem bue. Fantastisk intens maskara som gir deg like fasjonable øyne dag som natt da den er meget holdbar.
Påføring i sikksakk bevegelse fyller inn vippene og gir en utrolig volumeffekt. Gre deretter gjennom vippene på vanlig måte.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331