Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Rouge G Lipstick 25
Rouge G Lipstick 25

Rouge G Lipstick 25

Guerlain

Den perfekte kombinasjonen av intens, holdbar farge og nytelsen av en kremaktig balm, i et luksuriøst juvelaktig design.
345 kr
25
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rouge G Lipstick 25
p90186622
v90186623
Guerlain
NOK
345

Omtaler

Maria | 13-01-2019
Utrolig bra pigmentert og holdbarheten. Leppestiften er kremete, silke myk i tekstuern, og er utrolig deilig å ha på leppene, uten at den tørker ut. Jeg bruker vanligvis Matt og liquid lipstick, men denne serien fra Guerlain har endret dette. Har kjøpt både nr. 03, og 06 og kan ikke leve uten de to. De har blitt mine to "everyday" farger. Anbefaller på det sterkeste.
Tonje | 08-09-2018
Leppestiften er høypigmentert, gir fukt og pleie, tørker ikke ut leppene, og har hverken lukt eller smak. Er utrolig gode å ha på seg og smitter veldig lite av. Utrolig bra kvalitet med andre ord. Etuiene kjøper man separat og tilsammen er nok dette det mest høyeksklusive man kan ha i sminkepungen etter min mening. Jeg elsker virkelig denne og kan på det sterkeste anbefale dem! Jeg valgte ut 6, 62, og 65 som går fra det naturlige via dagfarge til mer intens kveldsfarge. Tror det er umulig å ikke finne en farge man liker i sortimentet. Anbefales!
Jeanette | 11-08-2018
Kjøpte denne i en nude fage nr.06. Ikke bare er den en perfekt nude til meg, den er også lett og veldig fuktighetsgivende å ha på. Førstegangskjøpet blir jo litt vel dyrt siden du må kjøpe lokk og stift hver for seg (fryktelig fancy lokk med speil i), men verdt det! LOVE!

Mer Informasjon

Den perfekte kombinasjonen av intens, holdbar farge og nytelsen av en kremaktig balm, i et luksuriøst juvelaktig design. Designet av smykkedesigner Lorenz Bäumer er dette like mye et smykke på utsiden som på innsiden. ROUGE G kombinerer glamour og komfort, og etterlater perfekte lepper med presis kontur.
Skreddersy din leppestift! Velg et etui i din stil til din Rouge G leppestiftfarge. Refill og etui selges separat.
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331