Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Parure Gold Fluid Foundation 05 Beige Foncé
Parure Gold Fluid Foundation 05 Beige Foncé

Parure Gold Fluid Foundation 05 Beige Foncé

Guerlain

PARURE GOLD Fluid Foundation gir en fantastisk ungdommelig glød og foryngende effekt med gullpigmenter som også reduserer tretthetstegn.
830 kr
05 Beige Foncé
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Parure Gold Fluid Foundation
p824373
v88836899
Guerlain
NOK
830

Omtaler

Maria | 02-01-2019
Jeg har sensetive hud, som tåler ikke for mye kjemikaler, eller tyngden. Jeg bruker en del medisiner, som påvirker min hud. Den blir tørr og sliten av hud produkter veldig fort. Denne foundation er den eneste som har vært fantastisk i alle slags vær, klima, og dager som har vært, og jeg er positivt overrasket. Ja, den koster ganske mye, men den er verdt hver eneste krone som du betaler for den. Jeg bruker 12 Rose Clair som har vært perfekt for meg. Fikk mange komplimenter. Anbefaller på det sterkeste. Elsker Guerlain parfymer og sminke. You can never go wrong with The Classics. <3
Emma | 10-09-2018
Kan anbefale dette produktet på det sterkeste. Gir ikke et unaturlig utseende og er ikke oljete. Sitter bra ut hele dagen og gir en god dekkevne som kan bygges opp. Tror foundationen passer til alle hudtyper. Kommer til å kjøpe denne om og om igjen. Prisen har ingenting å si så lenge produktet er bra.
Nabije | 04-03-2018
Dette produktet anbefaler jeg fordi det sitter veldig fint hele dagen og er medium til full dekkevne. Ansiktet føles veldig silkemyk. Den gir også en fin glød.Beste foundation jeg har hatt. Passer til hverdagen og til fest.

Mer Informasjon

PARURE GOLD Fluid Foundation gir en fantastisk ungdommelig glød og foryngende effekt med gullpigmenter som også reduserer tretthetstegn. Myrraolje revitaliserer huden og rynker og fine linjer viskes ut, takket være en kollagen- og elastinbooster, som også har plumpende effekt. SPF 30 PA++.
Et par dråper påføres med fingertuppene
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331