Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Meteorites Oxygen Care Moisturizing & Radiance Skincare 30 ml

Meteorites Oxygen Care Moisturizing & Radiance Skincare 30 ml

Guerlain

Météorites har vært ekspert på å gi glød til makeup siden 1987, takket være en unik sammensetning som kombinerer teknologi og ren magi. I dag er kompetansen utvidet til hudpleie.
670 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn Viktoria Nilsen | 26-09-2017
Jeg har lenge letet etter en fuktighetskrem som passer min hud. min hud er kombinert og jeg får lett kviser av kosmetikk, jeg har sensitiv hud i kinnene mens jeg har fet hud på haken og nesetuppen og tørr hud i pannen! så du kan si jeg er usannsynlig vanskelig når det gjelder hudpleie og kosmetikk. Men denne serien av Guerlain elsker jeg. så når jeg så det fantes en fuktighetskrem i denne serien jublet jeg. Den føles utrolig deilig på huden, jeg brukte en pump og det dekket hele ansiktet mitt. Den gir fukt men feter ikke og jeg kjenner huden er mer elastisk og den gir en nydelig glød! jeg bare elsker den!

Mer Informasjon

Météorites har vært ekspert på å gi glød til makeup siden 1987, takket være en unik sammensetning som kombinerer teknologi og ren magi. I dag er kompetansen utvidet til hudpleie.
Denne flytende kremen, som gir langvarige resultater, fukter huden umiddelbart og fornyer den naturlige gløden fra innsiden og ut. Formelen er luft og lys som hjelper og forbedrer hudens naturlige lysmottakere. Lysrefleksjoner visker ut ujevnheter og etterlater en synlig mer strålende ansiktshud. Jevnere, glattere og vakrere, huden blir umiddelbart gjenopplivet. Gir utstråling som varer hele dagen. Dag etter dag, en utstråling som fornyes fra kilden.
Påføres ansikt og hals morgen og/eller kveld. Alene eller over valgfritt serum.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331