Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml
Sì Passione EdP 50 ml

Sì Passione EdP 50 ml

Giorgio Armani

Sì Passione er en kraftig nyfortolking av Armanis signatur duft, og tilfører en ny dimensjon til Giorgio Armani sin feminine duftpersonlighet - med hans egen or...
810 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sì Passione EdP 50 ml
p89987585
v89987587
Giorgio Armani
NOK
810

Omtaler

Mariell | 10-04-2019
Denne duften kan være tung for noen og for min del ble duften litt for mye. Jeg liker den men tar veldig lite for den kan bli mektig med for mye påføring.
Idil | 26-02-2019
Frisk og nydelig duft, men føler at den ikke sitter lenge nok bortsett fra det så er den herlig:)
May | 07-01-2019
Utrolig frisk og lett parfyme! Gir energi og vårlige vibber samt forførende og søt

Mer Informasjon

Sì Passione er en kraftig nyfortolking av Armanis signatur duft, og tilfører en ny dimensjon til Giorgio Armani sin feminine duftpersonlighet - med hans egen ord: ""en uimotståelig kombinasjon av eleganse, styrke og selvstendighet"". Sì Passione gjentar de karakteristiske notene man finner i signaturen Sì - Jungel Essence™ nekater med solbær, kombinert med en sprudlende, frisk pære. Sì Passione blander intens vanilje med roseblomst, heliotrope og jasmin for å skape en sensuell, fruktig og blomstrende duft, som reflekterer både feminin styrke og finhet. I hjertet av Sì Passione finner man noter av sedertre og det moderne Orcanox™ med innslag av rav og tre, som tilfører den modenhet og karakter som Sì kvinnen utstråler. Den røde fargen gjenspeiler Sì Passiones holdning og essens. ""Rød er et symbol på vitalitet og lidenskap. Rød til å ønske deg godhet og glede"" sier Giorgio Armani. Rød er også lidenskapen og kjærlighetens farge - lidenskapen som får hjertet til å banke fortere. En ny følelse, en ny femininitet, en ny personlighet. En ny passjon.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331