Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml

Sì EdP 30 ml

Giorgio Armani

Chic, sensuell, intense og myk fra første stund; Sì eau de parfum dveler på huden og forfører sansene.
580 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Nora | 13-05-2019
Dette er min absolutte favorittparfyme. Herlig duft som ikke er for søt eller for intens. Får alltid komplimenter når jeg bruker denne
Mariell | 10-04-2019
Dette er absolutt min favoritt parfyme. Bruker den hver dag rundt høst og vinter perioden. Det er mørk og behagelig duft for de som liker dype dufter.
Anja | 10-04-2019
forsiktig, men behagelig og sensuell parfyme. perfekt til hverdags

Mer Informasjon

Chic, sensuell, intense og myk fra første stund; Sì eau de parfum dveler på huden og forfører sansene. Den fremtredende og elegante duften spiller på følelsene – tro mot Giorgio Armanis estetiske ånd. Denne nye parfymen er laget for den moderne kvinnen som er sterk, men feminin, sofistikert, men karismatisk. Hun uttrykker selve essensen av chic italiensk eleganse og stil. Si JA til livet! Sì til styrke Sì til drømmer Sì til frihet Sì til kjærlighet Sì til deg selv.
Duften er en sofistikert chypre-duft med en moderne og feminin vri. Førsteinntrykket ved påføring er en søt, fruktig og omfavnende duft, og de første notene som trer frem er solbær og vanilje. Den moderne chypre-akkorden trer deretter frem og gir et sofistikert og elegant inntrykk.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331