Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

NYHET

Giorgio Armani Privé Figue Eden EdP 50 ml

Vurderinger
Pris
905 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Privé Figue Eden EdP
p94019397
v94019398
Giorgio Armani
NOK
905
Giorgio Armani vender tilbake til Edens hage og avslører fikentreets aromatiske hemmelighet i en frodig, luksuriøs parfyme. Figuier Eden er en unisex-duft som åpner med livlige noter av sitrusskall og rosa pepper, og uttrykker en glatt sensualitet gjennom en fløyelsmyk grønn fikenakkord som blir mykere og går over i en pudderaktig marokkansk iris. Duften punkteres av kryddernoter og avsluttes med varmt rav. Armani Privé Figuier Eden, inspirert av Ischia, Giorgio Armanis Middelhavs-Eden, er en fløyelsmyk grønn fikenakkord som står i kontrast til sitrustre. I Figuier Eden gjenskaper Giorgio Armani den varme roen av en italiensk sommer på Ischia, hans Middelhavs-Eden. Dette skogkledde paradiset reflekteres av en fløyelsmyk grønn fikenakkord som fremhever kontrasten mellom fruktskallet og den søte sevjen med den sitrusduftende og treaktige friskheten av bladene og barken på fikentreet. Duften kommer i den ikoniske kvadratiske Armani Privé-flasken som avslører en moderne og mer strålende look for hele Les Eaux-kolleksjonen. En glanset svartlakkert kork skaper kontrast mellom duftens mykhet og flaskens glatte, rette linjer. Siden duften fremhever alle fasettene av fikentreet, viser den lilla fargen på duften både fikenfruktens strålende og dypere side.
Volum:
50 ml
Vekt:
346 g
EAN:
3614273014540
Finn din duft fra Giorgio Armani

Finn din duft fra Giorgio Armani

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331