Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Armani PrivéFiguier Eden EdT 50 ml

995 kr
Finn i butikk

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Giorgio Armani Privé Les Eaux Figuier Eden Eau de Toilette Giorgio Armani presenterer Figuier Eden, den nye duften i “Les Eaux”-kolleksjonen fra Armani/Privé: en ode til naturen.
Figuier Eden avslører den parfymerte hemmeligheten bak fikentreet. Det himmelske treet oser av rå friskhet fra bladene, en kremet duft av sevje og skimrende satengaktig bark. Med denne duften ville Giorgio Armani gjenskape den varme beroligende atmosfæren i den italienske sommernatten. Tilbake i Edens hage avslører Giorgio Armani hemmeligheten bak duften av fikentreet – fra den rike sevjen til de frodige bladene. “Jeg ville vite hvordan det føles å være midt i den paradisiske hagen. Jeg tror denne følelsen bare kan fanges gjennom en duft.” Med friske toppnoter av sitrusskall og rosa pepper i åpningen uttrykker Figuier Eden en fløyelsaktig grønn fikennote som mykner opp til en pudderaktig marokkansk iris, fremhevet av krydrede mineralske aksenter, og avsluttes med varme noter av tre og rav."

Mer inspirasjon

Finn din duft fra Giorgio Armani

Finn din duft fra Giorgio Armani

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331