Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eyes To Kill Classico Mascara
Eyes To Kill Classico Mascara

Eyes To Kill Classico Mascara

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Mascara. Få voluminøse vipper i bare ett strøk. Denne prisvinnende alt-i-ett maskaraen gir volum, lengde og definisjon.
325 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyes To Kill Classico Mascara
p88151712
v88151713
Giorgio Armani Beauty
NOK
325

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Kjøpte denne etter så utrolig gode anmeldelser. Kjenner meg ikke helt igjen. Har brukt den i 3-4 uker og den er ganske tørr og stiv når den har tørket. Den gir ikke veldig mye volum, mange andre gode mascara som gir mer volum. Det verste er hvor vanskelig det er å få separert vippene. Jeg liker en "fluffy" vippe med mye volum og lengde. Denne maskaraen gir stive vipper som henger litt sammen slik at det ser hun som du har litt få vipper. Grei til hverdags, men må kjøpe en ny som gir mer volum til andre anledninger. Den drysser også.
Malin | 05-04-2019
Beste mascaraen som gir både volum og lengde! Den er drøy i bruk og holder seg god i flere måneder
Tine | 04-11-2018
Min favoritt mascara definitivt fordi den gir lange, kullsvarte og fint separerte vipper. Vippene får også pen bøy og bra med volum, og ser heller ikke tørre ut som med mange andre merker. Kosten er god å jobbe med og et par strøk er nok til å gi et definert og lekkert øye. Enkel å fjern er den også. Dyr? Ja, men det får heller våge seg når den gir et så pent resultat og varer lenge uten å tørke ut i hylsen.

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Mascara. Få voluminøse vipper i bare ett strøk. Denne prisvinnende alt-i-ett maskaraen gir volum, lengde og definisjon. Formelen inneholder en blanding av harde og myke vokstyper som optimaliserer vippenes volum med umiddelbar og full effekt, og etterlater vippene myke og fleksible. Den overdimensjonerte patenterte børsten har et bølget hode som dekker og teksturerer vippene med færre strøk og skaper et iøynefallende utseende.
Volum:10 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331