Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Eyes To Kill Classico Mascara
Eyes To Kill Classico Mascara
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Eyes To Kill Classico Mascara

Giorgio Armani Beauty

Eyes To Kill Mascara ger ögonen en elegant, farlig, förförande och intensiv blick med fylliga, separerade och och extremt långa fransar!
325 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Malin | 05-04-2019
Beste mascaraen som gir både volum og lengde! Den er drøy i bruk og holder seg god i flere måneder
Tine | 04-11-2018
Min favoritt mascara definitivt fordi den gir lange, kullsvarte og fint separerte vipper. Vippene får også pen bøy og bra med volum, og ser heller ikke tørre ut som med mange andre merker. Kosten er god å jobbe med og et par strøk er nok til å gi et definert og lekkert øye. Enkel å fjern er den også. Dyr? Ja, men det får heller våge seg når den gir et så pent resultat og varer lenge uten å tørke ut i hylsen.
Mona | 12-03-2018
Min absolutte favoritt, og jeg er vel den mest kresne maskarabrukeren du møter. Denne er perfekt for mine stive og rette vipper. Jeg har dessverre ikke mye bøy på vippene mine, og de er enda vanskeligere å få til å beholde bøyen etter påføring av vanlig maskara, da maskara pleier å gjøre vippene våte slik at vippene bare retter seg ut rett etter påføring, selv etter bruk av vippetang! Inn kommer denne herlige og drøye maskaraen som gjør hverdagen min så mye enklere! Børsten er passe stor, og den er passe fast så jeg får "gredd" maskaraen på i ett jevnt lag. Den klumper ikke (seriøst, ikke en eneste klump!) Maskaraen tørker også raskt nok til at vippene mine ikke retter seg ut før den tørker, men allikevel tørker den ikke så fort at man ikke rekker å jobbe med den! Hvordan de får til det vet jeg ikke, men en ting vet jeg: Ja den er dyr, men så verdt prisen sin, for denne varer mye lenger enn andre jeg pleide å kjøpe, før jeg fant denne.

Mer Informasjon

Eyes To Kill Mascara ger ögonen en elegant, farlig, förförande och intensiv blick med fylliga, separerade och och extremt långa fransar! Den patenterade borsten gör appliceringen av mascaran enkel och precis. Borstens platta sidor ger volymen vid fransarnas bas. Borstens fylliga sidor är designade med fina borsthår som automatiskt åtskiljer varje frans och ögonblickligen ger fransarna volym.
Volum:10 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331