Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Gillette Fusion5 Proshield Razor Blades

Vurderinger
Pris
265 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fusion5 Proshield Razor Blades
p88759498
v88759499
Gillette
NOK
265
Gillette Fusion5 ProShield barberblad for menn har 5 antifriksjonsblader for en barbering du knapt merker. Med smøring før og etter bladene for å beskytte huden mot irritasjon under barbering. Presisjonstrimmer på baksiden for vanskelig tilgjengelige områder og for å style ansiktshår. En refill med barberblader som tilsvarer opptil en måneds barbering. Fusion5 ProShield barberblad for menn passer med alle Fusion5 barberhøvler og Fusion5 elektriske barberhøvler. Gillette-barberhøvler, tidligere kalt Fusion ProShield.
Smøremiddel før og etter bladene for å beskytte huden mot irritasjon under barbering. Gillette-barberblad med 5 antifriksjonsblader for en barbering du knapt merker. Presisjonstrimmer på baksiden for å trimme vanskelige områder rundt nesen og kinnskjegg. MicroComb som hjelper til med å føre skjeggstubbene mot barberbladene. En refill med barberblader som tilsvarer opptil en måneds barbering. Passer med alle Fusion5 barberhøvler og Fusion5 Power elektriske barberhøvler.
Vekt:
42 g
EAN:
7702018390069, 7702018389889
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331