Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

NYHET

ghd Advanced Split End Therapy 100 ml

Vurderinger
Pris
399 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Nå lanserer vi ghds avanserte pleie for flisete tupper.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advanced Split End Therapy
p89253152
v89253153
ghd
NOK
399
Nå lanserer vi ghds avanserte pleie for flisete tupper. Produktet aktiveres av varmen fra rettetangen og bidrar til å pleie og styrke ødelagte tupper, slik at håret føles blankt, glatt og glansfullt i opptil ti vask.
Det nye og avanserte produktet er vitenskapelig utviklet til alle hårtyper og inneholder en blanding av næringsrike ingredienser som hjelper til med å beskytte håret mot daglig styling og miljømessige påkjenninger. Ved hjelp av vårt eget Thermo-Marine Bonding System™ kan behandlingen fylle i og binde sammen knekte hårfibre og slik reparere de flisete tuppene umiddelbart. Det næringsrike Super Nutrient Complex forebygger fremtidige ødeleggelser ved å omgi hvert enkelt hårstrå med et beskyttende belegg. Håret føles sterkere og fremstår glattere og mer glansfullt.
Best til... Fin til å forbedre og bevare hårets tilstand.
Bruk... Ta 10 ml av produktet i rene hender. Masser produktet gjennom håret, ut i tuppene og der det ellers måtte være skader. Del håret inn i lengder, og føn det glatt med ghd-føneren. Deretter deler du inn det tørre håret i smalere lengder og bruker rettetangen fra ghd på hver enkelt for å forsegle produktet.
Stylingtips... Bruk kremen sammen med rettetangen ghd platinum® for å få best mulig resultat. Bruk ikke balsam i håret før behandlingen, og tørk håret på laveste temperatur på ghd aura®-føneren.
Volum:
100 ml
EAN:
5060569862018, 5060356731428

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.