Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

NCEF Night Mask 50 ml
NCEF Night Mask 50 ml

NCEF Night Mask 50 ml

Filorga

En ultra-revitaliserende nattmaske som inneholder aktive ingredienser inspirert av estetisk medisin for å gi en synlig forynget hud med én gang du våkner.
670 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
NCEF Night Mask
p90287345
v90287346
Filorga
NOK
670

Omtaler

Susanne | 18-12-2019
Fikk en prøve av denne. La seg som gele på ansiktet, føltes lett avkjølende i begynnelsen. Våknet med kløe og irritert hud.
Karin | 04-07-2019
Jeg har mange favoritter blant Filorga sine kremer, men denne nattmasken gir rett og slett ikke nok fuktighet til min hud, og jeg våkner opp med tørr og irritert hud.
Anita | 02-06-2019
Blir alltid fornøyd med Filorga! Denne herlige og lette nattmasken i gelekonsistens tørker fort inn (ja den virker litt rar med en gang), og gir mye for en daglig stresset/sliten hud. Denne masken passer ypperlig for deg som har en travel hverdag, stresser mye, har en ubalansert hud, eller bare rett og slett ønsker en slags ''fornyende'' effekt på din hud. Med dette mener jeg altså at denne masken - som inneholder hyaluron og collagen boosters - bidrar til at du våkner med en myk, fuktet og plumpet hud (i min forstand). Den går også veldig på cellefornyelsen, og på å forsterke hudcellene. Sover du lite? Da vil denne masken også hjelpe til å gi huden en god ''hviletid'' og får deg til å se mer opplagt ut. Likte denne veldig godt!

Mer Informasjon

En ultra-revitaliserende nattmaske som inneholder aktive ingredienser inspirert av estetisk medisin for å gi en synlig forynget hud med én gang du våkner. Masken inneholder NCEF, et unikt polyrevitaliserende kompleks med 50 aktive ingredienser som er utviklet av FILORGA Laboratoires. Det er første gang konsentrasjonen av NCEF er den samme som i en Mesoterapi-injeksjon*. *Mesoterapi-injeksjon utviklet av FILORGA.
HUDENS NATTLIGE RESTITUSJON [RYNKER + FASTHET + GLØD]
Inneholder melatonin-CX, en kraftfull aktiv ingrediens som revitaliserer huden og virker om natten for å motvirke tretthetstegn, samtidig som en booster [hyaluronsyre + kollagen] gir volum til huden. En naturlig detoksifiserende ingrediens befrier huden for oksidativt stress og beskytter mot frie radikaler slik at du har en hud full av glød med én gang du våkner. Resultat: En synlig yngre og uthvilt hud full av glød når du våkner.
Rens huden nøye og påfør et tynt lag om kvelden, på ansikt, øyekonturer, hals og utringning. Produktet absorberes i løpet av noen minutter. La virke hele natten for å få full effekt. Brukes annenhver eller hver natt, avhengig av hudens behov.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331