Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask x 4

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask x 4

Estée Lauder

Fra i kveld kan du gjenskape din huds utseende etter den moderne hverdagens angrep på den med denne innovative, ukentlige, pleiende maske. Øyeblikkelig ser huden friskere og fornyet ut.
925 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask x 4
p88736710
v88736711
Estée Lauder
NOK
925

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Fra i kveld kan du gjenskape din huds utseende etter den moderne hverdagens angrep på den med denne innovative, ukentlige, pleiende maske. Øyeblikkelig ser huden friskere og fornyet ut. Vår aller første: PowerFoil. Høytytende foliemaske som skaper en beskyttende barriere og tillater potente teknologier å trenge raskt og dypt under hudens overflate og hjelper med å holde på fukten.
2X Hyaluronsyre. Hver kur inneholder en bølge av flytende fornyelse, fylder huden med en dobbelt dose av Advanced Night Repair serums innhold av den kraftfulle fuktmagneten. Inneholder også vår virkningsfulle ChronoluxCB™ teknologier. Opplev en ultimat dose av ungdommelig fukt.
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331