Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Barrow Street EdT 50 ml

Barrow Street EdT 50 ml

Emma S.

Energien, kreativiteten og menneskene i 90- tallets Greenwich Village i New York inspirerte Emma Wiklund til hennes duft Barrow Street.
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Barrow Street EdT
p88860029
v88860030
Emma S.
NOK
499

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Energien, kreativiteten og menneskene i 90- tallets Greenwich Village i New York inspirerte Emma Wiklund til hennes duft Barrow Street. Duften som Emma har utviklet sammen med parfymøren Shyamala Maisondieu er elegant og har bohemiske innslag. I toppnotene finnes Rosépepper krydret med Bergamott og Mandarin. Myke, grønne hjertenoter blandes med Musk og sofistikert Vetiver.
"Jeg har alltid elsket Vetivergress i herredufter og ville gjerne bygge duften rundt dette. Barrow Street er en unisex parfyme som passer den som vil være unik og ha en duft som ikke så mange andre har” – Emma
Toppnoter – Frisk Rosépepper, Mandarin og Bergamott
Hjertenoter - Grønne, myke duftnoter, Magnoliablad og Angelicafrø
Bunnoter – Varm, sofistikert Vetiver og delikat Mysk
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331