Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Moisturising Night Cream 50 ml
Kampanje 20%

Moisturising Night Cream 50 ml

Emma S.

En rikt fuktighetsgivende nattkrem som inneholder mykgjørende sheasmør og fuktighetsgivende algisium C2, et stoff utvunnet av en vannalge som har evnen til å binde fuktighet i vevet.
199,20 kr
249 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moisturising Night Cream
p862260
v42550673
Emma S.
NOK
199.2

Omtaler

Ingvild | 28-02-2018
Kjempegod nattkrem, samt rimelig pris. Behagelig på huden og fukter godt. God lukt. Kjøper denne igjen!

Mer Informasjon

En rikt fuktighetsgivende nattkrem som inneholder mykgjørende sheasmør og fuktighetsgivende algisium C2, et stoff utvunnet av en vannalge som har evnen til å binde fuktighet i vevet. Nattkremen inneholder også GSP-T, en cocktail av antioksidanter som utvinnes av vindruekjerner og som beskytter huden din.
Påfør kremen på ansikt og hals om kvelden etter grundig rens med lette bevegelser til huden føles myk og fuktmettet.
Aqua, Glycerin, Decyl Olive Oil Esters, C12-15 Alkyl Benzoate, Decyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Oil, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Methicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Betaine, Methylsilanol Mannuronate, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Vitis Vinifera Seed Extract, Alpha Tocopherol, Gamma Tocopherol, Tocopherol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum, Sodium Hyaluronate, Hexyl Cinnamal, Linalool
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331