Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
Active Night Peeling 40 ml

EmbryolisseActive Night Peeling 40 ml

295 kr
Få på lager!
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Godt å vite

I´M CONSCIOUS

Med Conscious ønsker vi å gjøre det lettere for deg å ta bevisste valg, både i butikkene våre og online. I dag kan du velge fra et sortiment som er valgt ut basert på innhold og hvordan og hvor produktene blir produsert

Om produktet

Slik gjør du

Egenskap

Active Night Peeling er et pleiende produkt som skånsomt optimerer frastøtingen av døde celler som stjeler hudens naturlige glød, ved hjelp av en mikrodosert fruktsyre (AHA) utvunnet fra finger-lime (caviar lime). Fruktsyrer forbedrer hudens struktur, glatter ut linjene, stimulerer cellefornyelsen, og gir huden en flott glød, men de er også kjent for å noen ganger gi en prikkende følelse. Denne litt ubehagelige følelsen unngås her, takket være en mikrodosert konsentrasjon av AHA, perfekt tilpasset hudens pH verdi. Til alle som ønsker å fremme hudens glød og gjøre den jevnere.
Et pleiende produkt som fungerer som en nattkrem, som skånsomt eksfolierer huden, jevner ut linjer, stimulerer cellefornyelsen og gir huden en fin glød ved hjelp av fruktsyre
Gir maksimal komfort og beskyttelse takket være dens formulering som er beriket med flere naturlige aktive ingredienser
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331