Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lasting Impression Mascara 01 Lasting Black
Lasting Impression Mascara 01 Lasting Black
Lasting Impression Mascara 01 Lasting Black

Lasting Impression Mascara 01 Lasting Black

Elizabeth Arden

Lasting Impression Mascara Ta vippene til ekstreme høyder på et blunk med nyheten Lasting Impression Mascara. Den innovative sammensetningen gir en fantastisk lengde og definisjon på vippene.
275 kr
01 Lasting Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lasting Impression Mascara
p89379204
v89379205
Elizabeth Arden
NOK
275

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lasting Impression Mascara
Ta vippene til ekstreme høyder på et blunk med nyheten Lasting Impression Mascara. Den innovative sammensetningen gir en fantastisk lengde og definisjon på vippene. I tillegg blir vippehårene skilt fra hverandre. Resultatet er glansfulle vipper og øyne som blir lagt merke til gjennom hele dagen. Mascaraen er basert på Elizabeth Ardens Ceramide-teknologi, og legger seg rundt hvert vippehår for å forlenge og gjøre vippene tykkere. Den unike børsten har fem kjegleformede sfærer, og den dekker og forlenger vippene, for lange, blafrende vipper med hvert sveip. Sammensetningen gnis ikke utover, klumper og drysser ikke.
Bruk børsten på to måter. Dekk først vipperøttene med du vrir på børsten for å få tak i de minste vippene, for å skape en fjærlett og forlengende effekt. Bruk deretter den unike tuppen til å påføre maskara i jevne strøk oppover, for å bygge nøyaktig løft og skille vippehårene, spesielt i de ytre hjørnene.
Volum:9 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331