Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Addict Lip Glow Holo Lipcare 10 Pink Holo
Addict Lip Glow Holo Lipcare 10 Pink Holo

Addict Lip Glow Holo Lipcare 10 Pink Holo

DIOR

Dior's "must-have" leppebalm fra Dior Backstage kommer nå i to nye varianter: matt og holografisk.
350 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Michelle | 27-03-2018
dette er den første som har klart å tilføre nok fukt til leppene mine, om du er alltid tørr og prøvd alt. dette er luxury lips! såå takknemmelig for denne!
Gunn | 10-03-2018
Luksuriøs leppebalm! Leppefargen forsterkes og denne har en fin glitterfinish. Leppene blir behagelig fuktet og myke. Den fine forpakningen bidrar også til luksusfølelsen.

Mer Informasjon

Dior's "must-have" leppebalm fra Dior Backstage kommer nå i to nye varianter: matt og holografisk. Inspirert av ekspertenes teknikk som brukes backstage, er Lip Glow den første leppebalmen som kombinerer farge og en leppepleiende balm. Holographic Glow gjør akkurat som navnet beskriver gir en holografisk glow som gjør leppene dine ennå vakrere med en naturlig skimmrende effekt.
Påføres leppene.
Dior-Makeup
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331