Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Gratulerer med dagen! 20% på all makeup fra Urban Decay, Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Morphe & LH Cosmetics!

DIOR dior ekspertise

DIOR EXPERTISE

UTEMMET KREATIVITET I MER ENN 70 ÅR

Diors kompromissløse kreativitet legemliggjøres av Perfumer-Creator, François Demachy, som vier de unike evnene sine til å forespeile dagens og morgendagens praktfulle Dior-parfymer.

BLOMSTER, BLOMSTER, BLOMSTER, FRA GRASSE TIL VERDEN

Grasse-regionen er tett knyttet til Diors historie. Christian Dior valgte selv å slå seg ned i La Colle Noire for å dyrke sine egne blomster. Siden 2006 har Dior Perfumer-Creator, François Demachy, utviklet eksklusive samarbeider med produsenter av May Rose og sjasmin for å forevige det unike jordsmonnet og kunnskapen som finnes her.

DE IKONISKE DUFTENE

 

MAKEUP

DIOR MAKEUP FARGEN AV MOTE

""HVORFOR FRARØVE KVINNEN BETYDNINGEN OG SJARMEN MED FARGE?""

Dette sitatet fra Christian Dior er en inspirasjonskilde for alle husets kreasjoner, siden farge er noe som ligger i hjertet av Diors moderne og oppfinnsom ånd."

"PETER PHILIPS CREATIVE AND IMAGE DIRECTOR FOR CHRISTIAN DIOR MAKEUP"

Peter Philips er kjent for sin unike og revolusjonerende stil og deler lidenskapen for skjønnhet og eleganse, innovasjon og rettferdighet med huset Dior . Det er i denne ånden han utvikler all Dior makeup for hver sesong.

FØDT BACKSTAGE: PROFF MAKEUP-EKSPERTISE

Seks ganger i året utvikler Peter Philips også makeuplooks for Diors runwayshow. Midt i all spenningen backstage utøver Dior makeup-artistene sin ekspertise, under Philips regi, og skaper en genuin dialog mellom mote og makeup.

MAKEUP ESSENTIALS

 

HUDPLEIE

50 ÅR MED FORSKNING PÅ BLOMSTER FOR HUDENS SKJØNNHET

Dior Skincare har foreviget Christian Diors lidenskap for blomster ved bruk av eksepsjonelle blomsteringredienser i hudpleieproduktene sine, for å fremheve kvinners skjønnhet på en måte som er skånsom både mot huden og naturen.

DIORS BLOMSTERFORSKNING  DEN UENDELIGE LIVSKRAFTEN I BLOMSTER

Dior Science finner frem til de mest eksepsjonelle blomstene i naturen og dyrker dem økologisk i sine egne hager. Gjennom høyteknologiske ekstraksjonsprosedyrer frembringes eksklusive ingredienser som blir testet i de 4 forskningssentrene i Frankrike og Asia.

DE IKONISKE HUDPLEIEPRODUKTENE

 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort