Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Forever 4WP
Forever 4WP
Forever 4WP
Forever 4WP
Forever 4WP

Forever 4WP

DIOR

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld.
465 kr
4WP
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Forever
p90589915
v90589935
DIOR
NOK
465

Omtaler

Theodora | 24-11-2019
Medium dekkevne, føler den smuldrer opp veldig. Jeg har normal hudtype, med oljete t-sone. Foundationen forsvinner fra nesen og haken i løpet av dagen, synes også den blir såkalt "cakey" i løpet av dagen. Ingen favoritt, neste kjøp blir Dior Forever Skin Glow istedet, som jeg synes er mye bedre.
Bea | 30-10-2019
Får masse komplimenter når jeg bruker denne. Den gir en slags glød til huden samtidig som den er fullt dekkende og semi-matte. Denne bruker jeg på dager hvor huden ser forferdelig ut, da den er så rå god på å dekke rødhet og acne. Jeg er positivt overrasket! Søsteren min derimot synes ikke noe stort om den...så tror det er smak og behag? Må bare prøve den. Kanskje få tester før du kjøper ;)
Fabi | 02-10-2019
Veldig bra foundation til dag/kvelds makeup.

Mer Informasjon

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet. Dior Forever gir huden en fløyelsmyk matt finish. Dior Forever er også tilgjengelig i Dior Forever Skin Glow for en strålende finish.
"Den matte finishen – hvis den er strålende – er feilfri. Det er alltid flatterende, under alle forhold. Den jevner ut hudtonen og minsker synligheten av skjønnhetsfeil og fine linjer." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Fet|Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331