Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Forever Foundation 030 Medium Beige
Forever Foundation 030 Medium Beige
Kampanje 20%

Forever Foundation 030 Medium Beige

DIOR

Flytende foundation med mattende effekt og langvarig hold. Foundation inneholder hudpleieingredienser som virker porereduserende over tid.
372 kr465 kr
030 Medium Beige

Omtaler

Sol | 08-10-2018
Helt klart den beste foundationen jeg noen gang har prøvd. Den sitter perfekt på min kombinerte hud.
Rebekka | 11-08-2018
Jeg er på min andre flaske nå, men kommer nok ikke til å kjøpe den igjen. Den vil liksom ikke trekke inn i huden, noe som er ganske problematisk siden den gulner hvis den blir liggende og tørke. Mulig jeg har blitt litt tørrere i huden, selv om den alltid har vært ganske tørr og sensitiv. Jeg ser rett og slett sliten ut med den på, og huden (særlig i nærheten av øynene) ser eldre og usunn ut. Jeg har også merket at den forsvinner etter bare noen timer, da det plutselig blir veldig tydelig hvor jeg har lagt concealer. Mulig dette skjer fortere når det er varmere ute.
Eva | 06-07-2018
Klarer meg ikke uten Forever dior foundation . Den sitter hele dagen og blir ikke kakete og ser naturlig ut og dekker det den skal . Syns den er drøy i bruk. Jeg har helt lys hud og bruker nr 10 . ANBEFALES

Mer Informasjon

Flytende foundation med mattende effekt og langvarig hold. Foundation inneholder hudpleieingredienser som virker porereduserende over tid. Delikat og myk konsistens som smelter inn i huden og gir et feilfritt resultat. SPF 35 - PA +++
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331