Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Prestige Le Savon
Prestige Le Savon
Prestige Le Savon
Prestige Le Savon

DIORPrestige Le Savon

910 kr
Få på lager!
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Egenskap

Den nye Dior Prestige soap er en hudpleiende rosesåpe som gjør makeupfjerningen komplett og renser huden i dybden. Dior Prestige Le Savon består av en fjerdedel hudpleie.
En 3-måneders modningsprosess resulterer i et fyldig, deilig skum som omslutter huden for å starte et ritual som skjemmer bort sansene.
Huden fremstår og føles naturlig fløyelsmyk og strålende frisk, skånsomt renset med Dior Prestige bar soap. Teksturen blir glattere, og huden får en naturlig følelse hver dag.
Bruk Dior Prestige Le Savon morgen og kveld, etter Dior Prestige Le Baume Démaquillant. Huden føles behagelig, smidig og glatt, strålende myk og frisk. Et såpestykke som omdannes til skum ved kontakt med vann. Dior Prestige hudpleie konsentrerer den utrolige livskraften til rosen Rose de Granville. Denne rosen er avlet frem fra en vill rose som ble oppdaget på klippene i Granville i Normandie, og som ble valgt på grunn av sin ubendige livskraft.
Dior dyrker Rose de Granville i Frankrike, der den vokser utendørs i samsvar med økologiske landbruksprinsipper. Etter 15 års forskning har Dior klart å identifisere de dyrebare molekylene som innkapsler vitaliteten i hjertet av rosenbladene.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331