Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lash and Eyebrow Colour Brown Black

Lash and Eyebrow Colour Brown Black

Depend

Få vakre øyne uten sminke med Depend Lash & Eyebrow Colour. Øynene dine er naturlig markerte fra du står opp, når du trener, soler deg eller bader.
129 kr
Brown Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash and Eyebrow Colour
p89073814
v89073816
Depend
NOK
129

Omtaler

Hanna | 09-01-2020
Elsker vippe fargen, kjapt og enkelt! Brynsfargen er litt vanskelig, og gir er helt ok resultat
Anna | 20-08-2019
Tok litt tid å sette seg inn i hele prosessen. Men utrolig hvor fort den satte farge da. Må vell litt øvelse til for å få det helt til.
Gunn | 19-12-2018
Opplevde denne som veldig enkel å få til hjemme: Man tar ca 2 cm produkt med den ene tuben, ca 10 dråper av aktiveringskremen, blander det sammen, og påfører blandingen på brynshårene med medfølgende kost. Så venter man opp til 10 min etter hvor mørkt resultat man vil ha, og fjerner det enkelt med vann på bomull. Fargen blir jevn og huden blir ikke misfarget. Har brukt fargen "brown" og det ble en naturlig og kald farge. Anbefales!

Mer Informasjon

Få vakre øyne uten sminke med Depend Lash & Eyebrow Colour. Øynene dine er naturlig markerte fra du står opp, når du trener, soler deg eller bader. Lash & Eyebrow Colour har en ny og revolusjonerende urte- og plantebasert formel som inneholder bl.a. ryllik, ringblomst, grønn te og blåbær. Denne unike sammensetningen har skapt et produkt som er vannfast, skånsomt å bruke og enkelt og raskt å påføre, og som gir en intensiv farge som varer lenge. Dette gir også et inntrykk av lengre øyenvipper og mer markerte øyenbryn. Behandlingen tar bare noen minutter og resultatet varer i opp til 6 uker. Innholdet i pakken rekker til 5–7 behandlinger. Finnes i fargene svart, brunsvart, mørk brun og brun.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331