Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Moisture Surge Overnight Mask 100 ml

Moisture Surge Overnight Mask 100 ml

Clinique

Våkn opp til en myk og deiligt gjennomfuktet hud, klar for en ny dag. Moisture Surge Overnight Mask beroliger huden og gir den optimal fkbalanse.
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moisture Surge Overnight Mask
p912015
v44226652
Clinique
NOK
385

Omtaler

Linn | 11-09-2019
Sover med denne masken på vinteren når jeg trenger litt ekstra fukt. Den er drøy i bruk - en liten mengde holder lenge! Konsistensen er som en middels tykk krem; ingenting som tilsier at det er en "maske". Skyller ansiktet med varmt vann morgenen etter. Har aldri fått utbrudd av den.
Hannah | 07-02-2019
Det er en av mine favoritt produkter når jeg trenger ekstra fuktighet. Jeg har alltid med meg denne på flyet, siden da trenger huden ekstra hjelp. Jeg bruker ikke denne hverdag, men til de dagene jeg trenger litt ekstra. Jeg bruker toner, essens under før jeg påfører denne overnight masken
Karin | 21-12-2018
Bruker denne nattmasken etter Cliniques 3-trinns system 1-2 ganger i uken og våkner opp med en plump og gjennomfuktet hud. Fjerner spor av tretthetsrynker og gjør huden myk. Er drøy i bruk.

Mer Informasjon

Våkn opp til en myk og deiligt gjennomfuktet hud, klar for en ny dag. Moisture Surge Overnight Mask beroliger huden og gir den optimal fkbalanse. Bruk den etter ditt 3-Trinnssytem hver natt, eller etter behov og opplev hvordan din hud trekker fukten til seg. Kan brukes av alle hudtyper.
Påfør et jevnt lag på ansikt og hals som det siste trinnet i hudpleierutinen i kveld. Gni forsiktig til den absorberes. Bruk hver kveld, eller når det er nødvendig. Unngå øyeområdet. Bør ikke vaskes bort.
Volum:100 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331