Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise
Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise

Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise

Clarins

Clarins Ombre Velvet er øyenskygger som har alt … superpigment, holder lenge, er lette å legge og har en glattende effekt. Rett og slett en fest for øyet!
230 kr
2 Pink Paradise
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ombre Velvet Eye Shadow
p90542645
v90542647
Clarins
NOK
230

Omtaler

Hilde | 04-04-2019
Ble litt skuffet med denne. Bruker til vanlig krem øyeskyggene til Bobbi Brown. Denne fra Clarins er ikke i nærheten av å være kremete i mine øyne. Den virker mer som en vanlig øyeskygge.

Mer Informasjon

Clarins Ombre Velvet er øyenskygger som har alt … superpigment, holder lenge, er lette å legge og har en glattende effekt. Rett og slett en fest for øyet! De er så enkle å legge at du kan gjøre det med øynene lukket! Den smeltende konsistensen gjør dem raske og enkle å blande og jevne ut, enten med fingrene eller en pensel. Teksturen er en krem-gel som gir en matt finish for en casual look. Holder lenge, uten å drysse.
Kan påføres med fingeren eller med pensel.
Volum:4 ml
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331