Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise
Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise

Ombre Velvet Eye Shadow 2 Pink Paradise

Clarins

Clarins Ombre Velvet er øyenskygger som har alt … superpigment, holder lenge, er lette å legge og har en glattende effekt. Rett og slett en fest for øyet!
230 kr
2 Pink Paradise
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ombre Velvet Eye Shadow
p90542645
v90542647
Clarins
NOK
230

Omtaler

Hilde | 04-04-2019
Ble litt skuffet med denne. Bruker til vanlig krem øyeskyggene til Bobbi Brown. Denne fra Clarins er ikke i nærheten av å være kremete i mine øyne. Den virker mer som en vanlig øyeskygge.

Mer Informasjon

Clarins Ombre Velvet er øyenskygger som har alt … superpigment, holder lenge, er lette å legge og har en glattende effekt. Rett og slett en fest for øyet! De er så enkle å legge at du kan gjøre det med øynene lukket! Den smeltende konsistensen gjør dem raske og enkle å blande og jevne ut, enten med fingrene eller en pensel. Teksturen er en krem-gel som gir en matt finish for en casual look. Holder lenge, uten å drysse.
Kan påføres med fingeren eller med pensel.
Volum:4 ml
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331