Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Fix' Mascara

Double Fix' Mascara

Clarins

Vannfast gelé for vippene som gjør din favorittmaskara vannfast! Forsterker maskaraens holdbarhet mot vann og olje og gir en long-lasting effekt uansett forholdene.
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Fix' Mascara
p88719234
v88719235
Clarins
NOK
220

Omtaler

Emilie | 26-07-2018
Jeg bruker denne som browgel, fungerer fantastisk. + at den også brukes for å gjøre maskaraen vannfast. Brukt den i et par år nå!

Mer Informasjon

Vannfast gelé for vippene som gjør din favorittmaskara vannfast! Forsterker maskaraens holdbarhet mot vann og olje og gir en long-lasting effekt uansett forholdene. Forsterker maskaraens farge og beskytter vippene mot ytre påvirkning. Inneholder blant annet en innovativ cocktail av fine plantevekster og agenter som legger seg som en mikrofilm på vippene.
For et holdbart resultat, påfør først din vanlige maskara etterfulgt av Double Fix Mascara under og over vippene for fullstending dekning. Kan også brukes alene for mer glansfulle vipper eller til å forme brynene.
Volum:7 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331