Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Graphik Ink Liner Eyeliner 1 Intense Black
Graphik Ink Liner Eyeliner 1 Intense Black

Graphik Ink Liner Eyeliner 1 Intense Black

Clarins

Katteøyne, rådyrblikk eller grafiske øyne? Med eyelineren Graphik Ink kan du uttrykke personligheten din. Den presise filtspissen er enkel å bruke og gjør det mulig å teste ulike stiler.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Graphik Ink Liner Eyeliner
p89704644
v89704645
Clarins
NOK
275

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Katteøyne, rådyrblikk eller grafiske øyne? Med eyelineren Graphik Ink kan du uttrykke personligheten din. Den presise filtspissen er enkel å bruke og gjør det mulig å teste ulike stiler. Den gir en perfekt, intenst svart linje på grunn av de rene «kull»-pigmentene som fanger lyset og gir et superdramatisk blikk uansett hvordan du bruker den! Kleber ikke, sitter lenge og markerer øynene dine i timevis.  Lett å vaske bort.
Påfør langs den øvre vipperaden for en klassisk look, og legg til en linje langs den nedre vipperaden for en mer intens look.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331