Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Water Lip Stain 03 Red Water

Water Lip Stain 03 Red Water

Clarins

Water Lip Stain er den nye generasjonen makeup-produkt for kyss-sikre lepper. Med sin unike vannaktige tekstur ser eller merker man nærmest ikke at man har den på leppene.
220 kr
03 Red Water
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Water Lip Stain
p89946861
v89946863
Clarins
NOK
220

Omtaler

Ine | 05-11-2019
Elsker denne, men legger den ikke slik jeg legger gloss eller leppestift. Tar litt midt på leppene, og drar ut resten med fingrene så det blir en "stain". Slik får man ingen linje på ytterkantene og liknende når fargen begynner å forsvinne. Selve looken man får med denne metoden er mer "jeg har nettopp spist bær" fremfor perfekte påførte lepper, men er nettopp derfor jeg elsker den da jeg foretrekker dette.
May | 20-07-2019
Fin farge, men litt vanskelig å legge pent. Vil legge seg i ytterkantene som en lipliner. Men ved å jobbe litt, fester den seg godt og holder lenge. Den merkes ikke på leppene og gir en lett og fin farge. Kjøpte den oransje til sommer. Topper med clarins lip gloss etterpå for shine.
Sui | 28-06-2018
Jeg er helt skuffet resultat. Med den prisen kan du kjøpe 2 superstay matte ink fra Maybelline og den er så mye bedre enn denne clarine. Jeg syns det er bortkastet penger å kjøpe denne 😒😒😒. Angre meg

Mer Informasjon

Water Lip Stain er den nye generasjonen makeup-produkt for kyss-sikre lepper. Med sin unike vannaktige tekstur ser eller merker man nærmest ikke at man har den på leppene. Det synlige resultatet: et long-wearing og matt «fargeslør», nesten som en tatoveringseffekt. Leppenes blir vakrere og fargeintensiteten kan skreddersys – fra lett tonet til superintensiv. Formelen er rik på planteingredienser som gir leppene en pleiende skjønnhetscocktail. Inneholder bl.a.: Økologisk Aloe vera (fuktighetsgivende), økologisk bringebærvann (mykgjørende) og Clarins Anti-pollution complex (beskytter leppene fra ytre påkjenninger).
Bruk alene for en naturlig look.
For en mer glossy look, kan den brukes under Lip Comfort Oil.
Kan også brukes under Joli Rouge for å maksimere fargeintensiviteten.
Vask av produktet med Clarins One-Step Cleansers.
Volum:7 ml
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331