Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Joli Rouge Gradation Lipstick 801 Coral Gradation
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Joli Rouge Gradation Lipstick 801 Coral Gradation

Clarins

Joli Rouge har gjenoppstått og fås nå i en limited edition-utgave som Joli Rouge Gradation. Denne nye versjonen gir et resultat som virkelig ser profesjonelt ut!
84 kr
240 kr
801 Coral Gradation
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Joli Rouge Gradation Lipstick
p90223710
v90223711
Clarins
NOK
84

Mer Informasjon

Joli Rouge har gjenoppstått og fås nå i en limited edition-utgave som Joli Rouge Gradation. Denne nye versjonen gir et resultat som virkelig ser profesjonelt ut! De tofargede nyansene definerer og farger leppene i ett enkelt og raskt trinn takket være «fargestripene». Nyansen i midten av stiften lyser opp midten av leppene, mens den mørkere nyansen former en kontur som gir kontrast. Dobbeltfargen blandes over leppene for å gi en fyldigere look. Formelen er behagelig kremet, og leppene får rikelig med fuktighet takket være kombinasjonen av økologisk salturt og mangoolje.
Påføres på leppene.
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331