Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Kit Pores & Matite Face powder

Kit Pores & Matite Face powder

Clarins

Et "handy" 2-i-1 kit som lett kan tas med hvoren man er for å kontrollere blank hud når det trengs.
490 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kit Pores & Matite Face powder
p89365799
v89365800
Clarins
NOK
490

Omtaler

Ingvild | 20-05-2019
Veldig fornøyd med dette produktet! Jeg har kombinert hud, og kan bli oljete utover dagen - da er det fint å kunne trekke ut olje fra huden ved å forsiktig klappe med disse papirene på huden og deretter pudre med det mattende pudderet. Sminken holder da hele dagen!

Mer Informasjon

Et "handy" 2-i-1 kit som lett kan tas med hvoren man er for å kontrollere blank hud når det trengs. Refillbare oil-blotting papers absorberer overflødig sebum uten å ta bort make-up eller tørke ut huden. Det smidige transparente pudderet er 30 ganger lettere enn klassiske pudder, holder huden matt og samtidig har en utglattende effekt på porer. Inneholder bl.a. acacia mikro-perler (fyller ut), hvit leire (mattende) og Clarins anti-pollution Complex (beskytter mot frie radikaler).
Absorber sebum med de mattende papirarkene; konsentrer deg om T-sonen. Påfør pudderet på de områdene som har forstørrede porer og/eler de partiene som er blanke, og som du ønsker å matte ned.
Hudtype:Fet|Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331