Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Kit Pores & Matite Face powder
Kampanje 20% Les mer

Kit Pores & Matite Face powder

Clarins

Et "handy" 2-i-1 kit som lett kan tas med hvoren man er for å kontrollere blank hud når det trengs.
392 kr
490 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kit Pores & Matite Face powder
p89365799
v89365800
Clarins
NOK
392

Omtaler

Ingvild | 20-05-2019
Veldig fornøyd med dette produktet! Jeg har kombinert hud, og kan bli oljete utover dagen - da er det fint å kunne trekke ut olje fra huden ved å forsiktig klappe med disse papirene på huden og deretter pudre med det mattende pudderet. Sminken holder da hele dagen!

Mer Informasjon

Et "handy" 2-i-1 kit som lett kan tas med hvoren man er for å kontrollere blank hud når det trengs. Refillbare oil-blotting papers absorberer overflødig sebum uten å ta bort make-up eller tørke ut huden. Det smidige transparente pudderet er 30 ganger lettere enn klassiske pudder, holder huden matt og samtidig har en utglattende effekt på porer. Inneholder bl.a. acacia mikro-perler (fyller ut), hvit leire (mattende) og Clarins anti-pollution Complex (beskytter mot frie radikaler).
Absorber sebum med de mattende papirarkene; konsentrer deg om T-sonen. Påfør pudderet på de områdene som har forstørrede porer og/eler de partiene som er blanke, og som du ønsker å matte ned.
Hudtype:Fet|Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331