Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

SOS Primer Universal Light
SOS Primer Universal Light

SOS Primer Universal Light

Clarins

SOS Primer er en korrigeringsbase-serie i ulike nyanser utviklet for å tilby en målrettet fargekorrigering for ulike hudproblemer. Nyanse 00 Universal Light gir økt glød.
320 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
SOS Primer
p89946898
v89946899
Clarins
NOK
320

Omtaler

Ida | 07-12-2019
Gir en fin glød under foundation!
Karin | 03-12-2019
Fikk en prøve på denne primeren, som virkelig er glød på flaske! Huden blir jevnere med denne primeren, du får en nydelig glød, linjer og skjønnhetsfeil viskes bort, samtidig som den skaper et godt underlag for make-up og gjør den mer holdbar. Alt hva du kan ønske i en god primer. Kommer definitivt til å kjøpe en større flaske.
Kine | 19-10-2019
Definitivt en vinner som gir glød, uten at det blir for mye av det gode. Naturlig finish! En av de bedre.

Mer Informasjon

SOS Primer er en korrigeringsbase-serie i ulike nyanser utviklet for å tilby en målrettet fargekorrigering for ulike hudproblemer. Nyanse 00 Universal Light gir økt glød. Virker lysreflekterende og kan brukes på alle hudtyper og hudtoner. Inneholder verken farge eller dekning. Inneholder flest perlemorspigmenter av alle Clarins SOS Primers. Den oppfriskende teksturen med «utviskende» effekt forbereder huden for makeup-påføring samtidig som den lar huden puste og sikrer et mer holdbart makeup-resultat generelt. Resultatet er rett og slett oppsiktsvekkende. Inneholder bl.a. The High Lumitech complex: gir synlig korrigering, lyser opp og gir huden liv, ekstrakt av økologisk sjølilje (tilfører fukt), Clarins anti-pollution-kompleks (beskytter huden mot skadelige miljøeffekter).
Bruk som en base: Påfør SOS Primer etter dagkremen over hele ansiktet, enten alene eller blandet med foundation.
Bruk som en touch-up eller finish: Påfør SOS Primer (etter dagkrem) med fingertuppene på partiene du ønsker å korrigere, og klapp deretter forsiktig inn foundation over.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Normal
Farge:Hvit
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331