Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Instant Smooth Perfecting Touch 15 ml

Instant Smooth Perfecting Touch 15 ml

Clarins

Et magisk produkt for alle kvinner som vil ha en jevn og perfekt hud!
280 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instant Smooth Perfecting Touch
p625119
v31514938
Clarins
NOK
280

Omtaler

Karin | 16-01-2019
Super primer som tryller bort fine linjer og porer, virkelig et askepottprodukt.
Sara | 13-08-2018
Beste primeren å anbefale. Huden blir jevn og fin og sminekn sitter på lenge, pluss at med denne unde foundation så vil foundationen ikke smuldre seg.
Ingrid | 12-03-2018
Dette er den beste basen jeg vet om. Har brukt den trofast i mange år nå, og er fortsatt like fornøyd! Den glatter ut huden min og gjør at sminken sitter mye finere. Den gjør også at sminken holder litt lenger, men ville nok anbefalt en setting spray eller en annen primer hvis man ønsker at sminken skal sitte kjempelenge.

Mer Informasjon

Et magisk produkt for alle kvinner som vil ha en jevn og perfekt hud! Som trylleri korrigerer Instant Smooth Perfecting Touch optisk rynker, fine linjer og forstørrede porer og gir huden en jevn og glatt overflate. En silkemyk og oljefri formel smelter på huden og legger seg som et transparent og usynly slør med et matt utseende. Dermatologisk testet og testet av øyelege. Tetter ikke porene. Inneholder blant annet Acacia mikroperler som fyller, silikoner, rynke-korrigerende spesialpigment, rosa perle, triglycerider og vitamin E.
Applicera produkten med fingertopparna lokalt på problemområden, efter dagcremen. Kan appliceras: Ensam, efter dagcremen eller under make-up: vänta någon minut innan applikation av foundation eller puder.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:15 ml
Hudtype:Moden
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331