Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach
Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach
Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach
Gave på kjøpet! Les mer
Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach
p90542589
v90542591
Clarins
NOK
335

Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach

Clarins

Glow 2 Go er en highlighter og blush i en 2-i-1 stick med to harmonier. Blush i den ene enden og highlighter i den andre.
335 kr
2 Golden Peach
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Glow 2 Go er en highlighter og blush i en 2-i-1 stick med to harmonier. Blush i den ene enden og highlighter i den andre. Enkel å påføre for å skulptere og definere ansiktstrekkene og gi huden en intens glød. Produktet har kremet konsistens med perlemorreflekser og holder lenge. Kan også brukes på leppene.
LAG KONTURER ved å legge den mørkeste nyansen på kinnene. Du kan også fremheve kjevebeinet og tinningene og legge skygge på begge sider av nesen. HIGHLIGHT ved å legge den lyseste nyansen øverst på kinnbeinet. Fortsett midt på pannen, på nesebeinet og på amorbuen. DUS UT overgangene mellom de ulike skyggene med fingrene eller en beautyblender.
Farge:Gull
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331