Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Skin Illusion SPF15 30 ml 106 Vanilla
Skin Illusion SPF15 30 ml 106 Vanilla
Skin Illusion SPF15 30 ml 106 Vanilla

Skin Illusion SPF15 30 ml 106 Vanilla

Clarins

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød!
390 kr
106 Vanilla
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin Illusion SPF15 30 ml
p90223687
v90223698
Clarins
NOK
390

Omtaler

Tine. | 28-11-2019
Dette tror jeg er den fineste foundationen jeg har vært borti. Lett og fin på huden med flott glød uten å være blank. Den gir et lett og pent dekk, men kan bygges opp ytterligere om man ønsker det. Jeg har en tørr hudtype, men tåler denne helt fint med en god fuktighetskrem og/eller et serum under. Holdbarheten er bra, vanskelig å si noe om dette fordi det vil variere fra den en til den andre hudtypen. En make up krem som gir mye uten å være tung maskeaktig. Kan absolutt anbefales
Stine | 05-08-2019
Denne foundationen ser naturlig ut på huden, legger seg som et tynt lag og har en grei dekkevne til å være så tynn som den er. Selv sliter jeg med en del kviser og mørker ringer, men disse spot-concealer jeg med andre produkter og derfor er en tynn foundation som ser naturlig ut, perfekt for meg. Den gir også litt glød til huden, noe jeg er veldig glad i.
CRH | 01-08-2019
Var skeptisk til denne til å begynne med, men den ser naturlig ut, dekker godt og har bra holdbarhet til en arbeidsdag. Liker at den er tynnere og ser da mer ut som virkelig hud og ikke en maske. Anbefales

Mer Informasjon

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød! Med en ny kombinasjon av pigmenter og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serumtekstur som føles frisk og smidig. Huden jevnes ut, får en fantastisk glød, og ujevnheter i huden reduseres optisk for en naturlig, strålende og feilfri look. Enkel å dosere dråpe for dråpe takket være den smarte pipetteapplikatoren. Resultat: En jevnere hudtone med flott glød og en hud som utstråler en naturlig look. Inneholder bl.a. rød jania (fremmer en «gjennomsiktig» hud), mariatistel (gir næring og komfort), økologisk leaf of life (fremmer hudens naturlige fuktighetsgivende egenskaper) og SPF 15 & anti-pollution complex (gir beskyttelse mot UV-stråler, forurensning og frie radikaler).
Ta en liten mengde foundation på fingertuppene. Påfør med lette bevegelser over ansiktet fra midten og ut mot sidene. Plasser deretter begge hendene over ansiktet og press håndflatene lett over huden fra midten og ut mot sidene for å fiksere. Kan også påføres med makeupsvamp eller foundationpensel.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331