Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Illusion Loose Powder Foundation 105 Nude
Skin Illusion Loose Powder Foundation 105 Nude

Skin Illusion Loose Powder Foundation 105 Nude

Clarins

En foundation i form av løspudder som kombinerer den lettvektige teksturen av et pudder med dekkevnen til en foundation.
480 kr
105 Nude
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin Illusion Loose Powder Foundation
p89092849
v89092850
Clarins
NOK
480

Omtaler

Andreea Elizabet Ungureanu | 20-02-2017
I bought it 5 times so far. It gives you the perfect, healthy looking skin, without looking like a mask. Plus, I never seem to finish the product, it lasts for months!

Mer Informasjon

En foundation i form av løspudder som kombinerer den lettvektige teksturen av et pudder med dekkevnen til en foundation. En cocktail av mineraler og vegetabiliske ingredienser gir glød samtidig som den tar godt vare på huden. Resultat: en matt hud som ser strålende og jevn ut. Illusjonen av feilfri hud, virkeligheten av en hud som ser vakrere ut. For alle hudtyper - Matt finish - Lett til medium dekkevne - Inneholder bl.a. rosa alger (gir fukt og styrker huden).
Påføres sammen med den medfølgende børsten. Børsten er fantastisk myk og gir en utrolig behagelig følelse når du fører den over ansiktet.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331